Kunskapsdatabas
Labbehjärtat > Labbehjärtat Hjälp > Kunskapsdatabas

Sök hjälp:


Läs gärna detta innan du söker hjälp!

Lösning

Förbered och tänk på följande innan du fyller i en hjälpansökan:

  • Viktigt: Se till att kontakta vårdinstansen som har hand om din hund. Meddela att du ger Labbehjärtat fullmakt att kontakta dem och få information om din hund! Utan fullmakt kan vi inte göra något! Oftast räcker det att du muntligen meddelar dem och ber att de skriver in det i journalen. Om det behöver göras skriftligt så finns en mall på vår hemsida
  • Scanna en kopia på dina senaste lönebesked eller liknande och bifoga din ansökan så kan vi snabbare avgöra om vi har möjlighet att hjälpa dig.
  • Ta fram försäkringsnummer på din hund och ange det i ansökan.
  • Innan du skickar iväg formuläret ber vi dig göra en extra kontroll att du angett rätt uppgifter. Ju färre frågor vi har desto snabbare kan vi komma fram till beslut om hjälp.

Efter du har fyllt i din ansökan:

Vi svarar så fort vi kan, men alla som jobbar med Labbehjärtat gör detta helt ideellt utan betalning och har "vanliga" yrken att sköta. Ibland svarar vi snabbt, ibland kan det tyvärr ta lite längre tid.

I det automatiska svarsmail du får strax efter att du skickat in ditt ärende finns en direktlänk till ditt ärende. Du kan alltid använda den länken för att kolla vad som händer i ditt ärende och meddelandehistoriken som skickats mellan dig och din handläggare. När en handläggare skickar ett svar så får du direkt ett nytt mail med länk till ärendet så du kan se svaret och svara själv.

 
Var den här artikeln till hjälp? ja / nej
Artikeldetaljer
Artikel-ID: 4
Kategori: Allmän information till dig som söker hjälp
Betyg (Röster): Artikeln betygsatt till 5.0/5.0 (7)

 
« Gå tillbaka

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies